Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Collega Raymond

Collega Krisztian

Werken als verkeersregelaar

Zoek jij een baan met veel afwisseling, leuke collega’s en waar je in de buitenlucht kan werken? Kom dan werken als verkeersregelaar bij MPSS! Als verkeersregelaar help jij mensen om op de juiste manier langs werkzaamheden te rijden of help je ze de weg te vinden naar de parkeerplaats van een groot evenement. Jij zorgt er samen met je collega’s elke dag voor dat het verkeer de juiste kant op wordt geleid.

Werken als verkeersregelaar

Waarom werken als verkeersregelaar bij MPSS?

Bij MPSS werken veel verkeersregelaars met een passie voor het vak. Wij beschouwen ons team als een tweede familie waar veel wordt gelachen en waar je je verhaal kwijt kunt. Bij MPSS krijgen verkeersregelaars een hoop extra’s, zoals:

  • Nacht-, weekend- en feesttoeslagen
  • Doorgroeimogelijkheden en gratis opleidingen
  • Je pensioen is direct goed geregeld

Voordelen van werken als verkeersregelaar

Auto van de zaak of reiskostenvergoeding: Bij MPSS krijg je een auto van ons. Heb je geen rijbewijs of ga je liever met je eigen auto naar je werk? Dan krijg je van ons reiskostenvergoeding.

Werken in de buitenlucht: Ben je een echt buitenmens? Dan is verkeerregelen echt iets voor jou! Geniet van de zon op je gezicht op een mooie zomerse dag of kijk naar de zonsopgang op een heldere ochtend in de winter.

Elke dag is anders: Als verkeersregelaar is elke dag anders. De ene dag sta je in een drukke stad het verkeer om te leiden, terwijl je een dag later op een rustig weggetje het verkeer regelt.

Werken als verkeersregelaar

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden en wil je werken als verkeersregelaar? Dat kan! Kijk dan nu naar onze nieuwste vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een veiligere, vlottere verkeersstroom in deze dynamische regio. Bij MPSS is jouw inzet van onschatbare waarde. Solliciteer vandaag nog en kom bij ons team!

Wil je meer weten? Neem contact op met Bart:

Telefoon: 06 – 83 95 34 11 | Email: bhollands@mpss.nl

Veelgestelde vragen

Ja, als je minimaal 24 uur per week kunt werken. Wil jij een bijbaan als verkeersregelaar? Solliciteer dan hier!

Nee, je werkt door het hele land. Je komt op de mooiste plekken in Nederland. Hierdoor is geen dag hetzelfde. Klik hier om direct te solliciteren!

Ja dat kan! Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou en wat je beweegt om verkeersregelaar te worden. Wil je nu solliciteren? Klik dan hier!