Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Verkeersregelaar

Collega Amaraida

Verkeersregelaar

Collega Rik

Wat verdient een verkeersregelaar?

Ben je benieuwd naar wat je kunt verdienen als verkeersregelaar? Wij van MPSS bieden een transparant en goed salaris, met verschillende extra voordelen. Wil jij een antwoord op de vraag “Wat verdient een verkeersregelaar”? Lees dan snel verder!

Wat verdient een verkeersregelaar? Het antwoord!

Bij MPSS verdien je als verkeersregelaar een bruto uurloon tussen de €14,10 en €15,90. Dit salaris is afhankelijk van jouw ervaring. Wij geloven in een eerlijke beloning voor jouw inzet en zorgen ervoor dat jouw salaris marktconform (eerlijk) is en past bij de verantwoordelijkheden van de functie. Wil jij ook dit salaris verdienen? Solliciteer dan direct!

Contracturen

Wij begrijpen dat iedereen andere behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om werkuren. Daarom bieden wij contracten van 24, 32, of 36 uur per week. Deze flexibiliteit stelt je in staat om een goede balans te vinden tussen werk en privéleven. Je kunt solliciteren voor de werkweek die het beste bij jou past.

Wat verdient een verkeersregelaar

Extra voordelen

Verkeersregelaar zijn betekent dat je onregelmatige werktijden hebt. Om dit te compenseren, bieden wij toeslagen voor nacht-, weekend- en feestdagen. Deze toeslagen zorgen ervoor dat je extra verdient wanneer je werkt op tijden die afwijken van de reguliere kantooruren. Daarnaast krijg je:

  • Een goede pensioenregeling
  • Vakantiedagen
  • Vakantiegeld

Solliciteer direct!

Ben jij enthousiast geworden na de vraag “Wat verdient een verkeersregelaar?” Wacht dan niet langer en solliciteer meteen voor verkeersregelaar! Je komt in een gezellig team waar iedereen voor elkaar klaar staat en waarop je kan bouwen. Solliciteer vandaag nog en kom bij ons team!

Wil je meer weten? Neem contact op met Bart:

Veelgestelde vragen

Jazeker! Als verkeersregelaar bij MPSS bouw je een goed pensioen op. Wil jij ook een goed pensioen? Solliciteer nu!

Eerst stuur je je sollicitatie in. Dat kan hier. Je hoeft geen CV of ervaring te hebben om te solliciteren. Daarna nodigen we je uit om kennis te maken. Zo kunnen we zien of er een wederzijdse klik is. Is die er? Dan mag je een dagje meelopen om te kijken of je het werk leuk vindt. Is dat het geval? Dan ben je aangenomen! Dus, solliciteer direct!

Een verkeersregelaar bij MPSS verdient tussen de €14,10 en €15,90 bruto per uur. Wil jij dit ook verdienen? Klik hier en solliciteer meteen!