Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Collega Kauzu

Collega Annika

Verkeersregelaar worden

Wil jij verkeersregelaar worden? Bij MPSS ben je aan het juiste adres! Kom ons gezellige team van gepassioneerde verkeersregelaars versterken. Samen met je collega’s maak je een praatje met voorbijgaande mensen, geniet je van de zon op je gezicht en wordt je blij als je de mensen kan helpen om op de juiste bestemming te komen. Dankzij het afwisselende werk is geen dag hetzelfde en kom je op allerlei verschillende locaties.

Verkeersregelaar worden bij MPSS

Bij MPSS werken veel verkeersregelaars met een passie voor het vak. Wij beschouwen ons team als een tweede familie waar veel wordt gelachen en waar je je verhaal kwijt kunt. Bij MPSS krijgen verkeersregelaars een hoop extra’s, zoals:

  • Een auto van de zaak
  • Opbouw van vakantiegeld en vakantiedagen
  • Salaris van €14,10 – €15,90 bruto per uur
Verkeersregelaar worden

Waarom verkeersregelaar worden?

Werken in de buitenlucht: Kan jij ook zo genieten van een dag buiten aan het werk zijn? Dan is het regelen van het verkeer echt iets voor jou! Geniet van de zon op je gezicht op een mooie zomerse dag of kijk naar de zonsopgang op een heldere ochtend in de winter.

Elke dag is anders: Als verkeersregelaar is elke dag anders. De ene dag sta je in een drukke stad het verkeer om te leiden, terwijl je een dag later op een rustig weggetje het verkeer regelt.

Contact met mensen: Ben jij een echt mensenmens? Als verkeersregelaar sta je weggebruikers op een vriendelijke manier te woord.

Solliciteer nu direct online!

Ben jij enthousiast geworden en wil je verkeersregelaar worden? Kijk dan nu naar onze nieuwste vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een veiligere, vlottere verkeersstroom. Bij MPSS is jouw inzet van onschatbare waarde. Solliciteer vandaag nog en kom bij ons team!

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Bart:

Veelgestelde vragen

Je mag je voorkeuren opgeven. We proberen uiteraard rekening te houden met je wensen met betrekking tot je werkrooster. Als het drukker is vragen we wat meer van je. Als het rustig is dan is er ruimte voor meer vrije tijd. Lijkt het je leuk om verkeersregelaar te worden? Solliciteer dan hier!

Ja, als je minimaal 24 uur per week kunt werken. Wil je het verkeer regelen als bijbaan? Solliciteer hier!

Je hebt geen ervaring nodig. Bij ons ontvang je een gratis opleiding om een goede verkeersregelaar te worden. Zowel in theorie als in de praktijk. Klik hier om te solliciteren!