Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Collega Amaraida

Collega Rik

Verkeersregelaar werk

Wil jij niet de hele dag achter een computer op kantoor zitten, maar wil je werken in de buitenlucht? Dan is verkeersregelaar werk precies wat bij jou past! Kom werken bij MPSS en beleef samen met je collega’s de meest afwisselende dagen op allerlei verschillende locaties in Nederland. Als verkeersregelaar help jij mensen om op de juiste manier langs werkzaamheden te rijden of help je ze de weg te vinden naar de parkeerplaats van een groot evenement. Jij zorgt er samen met je collega’s elke dag voor dat het verkeer de juiste kant op wordt geleid.

Waarom werken bij MPSS?

Bij MPSS werken veel verkeersregelaars met een passie voor het vak. Wij beschouwen ons team als een tweede familie waar veel wordt gelachen en waar je je verhaal kwijt kunt. Verkeersregelaars krijgen bij ons een hoop extra’s, zoals:
  • Doorgroeimogelijkheden en gratis opleidingen
  • Je pensioen is direct goed geregeld
  • Salaris van €14,10 – €15,90 bruto per uur
  • Een heel gezellig en hecht team

Wat is verkeersregelaar werk?

Als verkeersregelaar bij MPSS heb je een aantal verschillende verantwoordelijkheden en taken.

  • Verkeersveiligheid: Jij zorgt ervoor dat auto’s op het juiste moment kunnen vertrekken, zodat er geen ongelukken gebeuren
  • Contact met mensen: Als verkeersregelaar ben jij het aanspreekpunt als weggebruikers vragen hebben. Je praat met mensen op een vriendelijke en representatieve manier.
  • Duidelijke aansturing: Met jouw tekens en aanwijzingen leid jij het verkeer de goede kant op.
Verkeersregelaar werk

Solliciteer nu!

Ben je klaar om jouw carrière in het verkeersregelaar werk te beginnen? Kijk dan nu naar onze nieuwste vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een veiligere, vlottere verkeersstroom in deze dynamische regio. Bij MPSS Solutions is jouw inzet van onschatbare waarde. Solliciteer vandaag nog en kom bij ons team!

Wil je meer weten? Neem contact op met Bart:

Telefoon: 06 – 83 95 34 11 | Email: bhollands@mpss.nl

Veelgestelde vragen over verkeersregelaar werk

Ja, dat kan! Als je nog geen werkervaring hebt, krijg je als je bij MPSS gaat werken de opleiding tot verkeersregelaar gratis! Klik hier om verkeersregelaar te worden.

Nee, je krijgt een flexibel rooster. De ene keer werk je vroeg in de ochtend en de andere keer sta je tot diep in de nacht het verkeer veilig te houden. Natuurlijk krijg je een onregelmatigheidstoeslag. Wil jij deze toeslag ook? Solliciteer nu!

Bij MPSS krijg je als verkeersregelaar €14,10 – €15,90 bruto per uur. Wil je dit ook verdienen? Solliciteer dan nu!