Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Verkeersregelaar

Collega Amaraida

Verkeersregelaar

Collega Rik

Verkeersregelaar vacature Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuke, flexibele baan in Rotterdam? MPSS zoekt verkeersregelaars die ons team willen versterken voor 24, 32 of 36 uur per week. Als verkeersregelaar speel je een belangrijke rol in het creëren van veiligheid en doorstroming van het verkeer bij diverse projecten in en rondom Rotterdam. Wacht niet langer en solliciteer voor de verkeersregelaar vacature Rotterdam!

Wat doet een verkeersregelaar?

Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van het verkeer op een veilige manier. Jij zorgt ervoor dat automobilisten, fietsers en voetgangers zich soepel door drukke gebieden kunnen bewegen. Dit kan tijdens wegwerkzaamheden, evenementen of bij incidenten zijn. Jouw taken omvatten onder andere:

  • Het regelen van verkeer bij wegafsluitingen en omleidingen.
  • Het geven van aanwijzingen aan weggebruikers.
  • Het communiceren met collega’s en hulpdiensten om situaties in goede banen te leiden.

Wat krijg jij?

Bij MPSS krijg je de kans om te werken in boeiende en afwisselende omgevingen. Wij bieden in onze verkeersregelaar vacature Rotterdam een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden om jouw inzet te belonen! Je krijgt onder andere:

  • Salaris: Een bruto-uurloon tussen de € 14,10 en €15,90.
  • Toeslagen: Extra vergoedingen voor werk in de nacht, het weekend en op feestdagen.
  • Pensioenregeling: Een goede pensioenregeling voor jouw toekomst.
  • Vakantiegeld en vakantiedagen: Jaarlijks vakantiegeld en betaalde vakantiedagen.
  • Gratis opleiding: Nog geen verkeersregelaar? Geen probleem! Wij vergoeden je opleiding.
 
Verkeersregelaar vacature Rotterdam

Waarom werken bij MPSS?

Bij MPSS geloven we in teamwork en persoonlijke groei. We zorgen voor een ondersteunende werkomgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen en waar geen dag hetzelfde is. Werk je bij ons, dan word je onderdeel van de MPSS-familie, waar we voor elkaar zorgen en samen werken aan de beste resultaten!

Solliciteer nu direct online!

Ben je klaar om je carrière als verkeersregelaar te beginnen of voort te zetten in regio Utrecht? Kijk dan nu naar onze nieuwste vacatures en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan een veiligere, vlottere verkeersstroom in deze dynamische regio. Bij MPSS Solutions is jouw inzet van onschatbare waarde. Solliciteer vandaag nog en kom bij ons team!

Wil je meer weten? Neem contact op met Bart:

Veelgestelde vragen over de verkeersregelaar vacature Rotterdam

Jazeker! Als je een flexibele, afwisselende bijbaan wilt, kan je solliciteren bij MPSS voor verkeersregelaar! Je moet dan wel minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn. Solliciteer nu!

Je mag je voorkeuren opgeven. Wij houden daar natuurlijk rekening mee tijdens het maken van jouw werkrooster. Wil je ook flexibele werktijden? Solliciteer dan direct!

Nee! Als je nog geen opleiding hebt, mag je bij ons gratis de opleiding tot verkeersregelaar volgen. Je krijgt dan een officieel diploma en kan meteen aan het werk! Solliciteer dus meteen voor de verkeersregelaar vacature Rotterdam!