Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Collega Raymond

Collega Krisztian

Verkeersregelaar vacature Den Haag

Ben je op zoek naar een carrière als verkeersregelaar in Den Haag en omgeving? Dan zit je bij MPSS goed! Wij bieden jou mooie kansen om jezelf te ontwikkelen in een gezellig team. Heb je nog geen opleiding? Geen probleem! Als je bij ons komt werken, krijg je van ons een gratis opleiding om verkeersregelaar te worden. Zo kan jij direct beginnen met je nieuwe baan!
Verkeersregelaar vacature Den Haag

Verkeersregelaar vacature Den Haag bij MPSS

Bij MPSS begrijpen we dat een verkeersregelaar niet alleen het verkeer de juiste kant op stuurt, maar ook dat verkeersregelaars verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van het verkeer. Bij een grote verantwoordelijkheid horen ook grote voordelen, zoals:

  • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak
  • Salaris van €14,10 – €15,90 bruto per uur
  • Gratis opleiding en doorgroeimogelijkheden
  • Nacht-, weekend- en feesttoeslagen

Procedure

  1. Ben je enthousiast om aan de slag te gaan als verkeersregelaar? Solliciteer op de verkeersregelaar vacature Den Haag!
  2. We nemen contact met je op en nodigen je uit voor een kennismaking, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.
  3. Ben je nog geen verkeersregelaar? Dan mag je een dagje meelopen met collega’s.
  4. Vond je de meeloopdag leuk en vinden wij dat jij bij ons bedrijf past? Gefeliciteerd! Je bent aangenomen als verkeersregelaar bij MPSS!
Verkeersregelaar vacature Den Haag

Solliciteer nu direct online!

Kan jij niet wachten om de straat op te gaan om het verkeer te leiden? Word je alleen van het idee om de hele dag buiten te staan al enthousiast? Wacht niet langer en solliciteer op de verkeersregelaar vacature Den Haag van MPSS!

Wil je meer weten? Neem contact op met Bart:

Telefoon: 06 – 83 95 34 11 | Email: bhollands@mpss.nl

Veelgestelde vragen over de verkeersregelaar vacature Den Haag

Nee, dat hoeft niet. Als je een rijbewijs hebt, krijg je een auto van ons. Heb je geen rijbewijs? Dan vergoeden wij de kosten van het openbaar vervoer. Wil jij ook je eigen auto? Solliciteer dan op de verkeersregelaar vacature Den Haag!

Ja, dat kan! We zijn vooral benieuwd naar de reden waarom jij verkeersregelaar wilt worden. Je kan dus ook zonder CV solliciteren!

Jazeker! Als je minimaal 24 uur per week beschikbaar bent, kan jij als bijbaantje het verkeer de goede kant op leiden. Solliciteer hier!