Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Collega Raymond

Collega Krisztian

Verkeersregelaar cursus

Ben je op zoek naar een verkeersregelaar cursus? Bij MPSS ben je aan het juiste adres! Volg een cursus bij ons en ga daarna direct aan het werkt als verkeersregelaar. De kennis die je tijdens onze cursus opdoet, kan je dus meteen toepassen in de praktijk. Wacht niet langer en solliciteer als verkeersregelaar, want dan krijg je de cursus gratis!

Verkeersregelaar cursus

Gratis verkeersregelaar cursus bij MPSS

Als je bij MPSS komt werken, krijg je van ons de cursus verkeersregelaar gratis! Je wordt dan aangesteld als verkeersregelaar door Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). Tijdens de cursus behandel je onderwerpen als:

  • Veiligheid en veiligheidskleding
  • Verkeersregels en verkeersborden
  • Remafstand en reactiesnelheid

De cursus wordt afgesloten met een theorie-examen en een praktijkexamen. Na afloop ontvang je een officieel certificaat.

Waarom de verkeersregelaar cursus bij MPSS?

Heb je nog geen verkeersregelaar opleiding gedaan, maar wil je wel aan het werk? Solliciteer bij MPSS! Bij ons krijg je een verkeersregelaar cursus als je bij ons in dienst komt. Naast de gratis cursus krijg je bij MPSS nog veel meer, zoals:

  • Salaris van €14,10 – €15,90 bruto per uur
  • Weekend-, feestdagen- en nachttoeslagen
  • Mogelijkheden om door te groeien
Verkeersregelaar cursus

Solliciteer nu direct online!

Wil je snel aan de slag als verkeersregelaar? Doe de verkeersregelaar cursus bij MPSS en voor je het weet sta je op de straat om het verkeer de goede kant op te sturen. Wacht niet langer en zet je eerste stap richting je nieuwe baan!

Heb je vragen over de cursus of vacature? Neem contact op met Bart:

Telefoon: 06 – 83 95 34 11 | Email: bhollands@mpss.nl

Kom meer te weten over je toekomstige collega's

Ben je nog niet overtuigd? Lees dan over de ervaringen van je toekomstige collega’s Eddie, Raymond en Annika en Anne. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat er zo bijzonder is aan het regelen van het verkeer.

Veelgestelde vragen

Je mag je voorkeuren opgeven. Natuurlijk proberen we hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Klik hier om te solliciteren.

Je werkt door het hele land. De ene dag sta je in een drukke stad en de andere dag regel je het verkeer op een rustige landweg in de natuur. Wil jij ook heel Nederland zien? Solliciteer dan direct!

Ja, je krijgt een auto van de zaak om op locatie te komen. Heb je geen rijbewijs? Dan krijg je reiskostenvergoeding. Wil jij ook een auto van de zaak? Solliciteer dan bij MPSS!