Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Verkeersregelaar

Collega Amaraida

Verkeersregelaar

Collega Rik

Verkeersregelaar bijbaan

Ben je op zoek naar een bijbaan? Word verkeersregelaar! Dankzij het afwisselende werk is geen dag hetzelfde, zodat jij je nooit hoeft te vervelen. Nog een voordeel: het is goed te combineren met het studentenleven! Solliciteer meteen voor de verkeersregelaar bijbaan bij MPSS!

Is een verkeersregelaar bijbaan wat voor mij?

Een bijbaan als verkeersregelaar is de perfecte bijbaan als je ervan houdt om contact te hebben met andere mensen. Zo kan je praatjes maken met voorbijgangers en help je weggebruikers om de beste weg langs de werkzaamheden te vinden. Ook vind je het leuk om buiten te zijn. Lekker in het zonnetje staan is waar jij gelukkig van wordt en je bent niet gemaakt van suiker als er een regenbui overwaait. Je vind het niet erg om ’s avonds of in het weekend te werken en je vind het leuk om in een team te werken. Past deze omschrijving bij jou? Dan ben jij een echte verkeersregelaar!

Waarom een verkeersregelaar bijbaan?

Er zijn veel pluspunten te bedenken voor een verkeersregelaar bijbaan bij MPSS. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Goed salaris van €14,10 – €15,90 bruto per uur
  • Flexibele werktijden
  • Geen saaie dagen
  • Je bent actief bezig in de buitenlucht
Verkeersregelaar bijbaan

Solliciteer nu online!

Wil jij een leuke, afwisselende bijbaan buiten met gezellige collega’s? Wacht dan niet langer en solliciteer nu bij MPSS voor onze verkeersregelaar bijbaan!

Wil je meer weten? Neem contact op met Bart:

Veelgestelde vragen

Jazeker! Als je in het weekend of ’s avonds werkt, krijg je zelfs een extra toeslag uitbetaald. Solliciteer hier!

We willen graag dat je minimaal 24 uur in de week beschikbaar bent om te komen werken. Ben je dat? Klik dan hier om te solliciteren voor de bijbaan als verkeersregelaar!

Wij delen je in, maar je mag wel je voorkeuren opgeven. We proberen natuurlijk om zo veel mogelijk rekening te houden met jouw school-/collegerooster. Klik hier en solliciteer voor de verkeersregelaar bijbaan!