Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Collega Kauzu

Collega Annika

Opleiding tot verkeersregelaar

Wil jij aan het werk gaan als verkeersregelaar, maar heb je geen opleiding gevolgd? Dat is bij MPSS geen probleem! Als je bij ons komt werken, krijg je namelijk een opleiding tot verkeersregelaar. Bij ons leer je alles wat er te weten valt over het regelen van het verkeer. Zo kan jij direct aan de slag met datgene wat je leuk vindt: het verkeerregelen!

Opleiding tot verkeersregelaar

Opleiding tot verkeersregelaar - MPSS

Kom werken bij MPSS! Dan krijg je van ons de opleiding cadeau! Je betaalt er dus helemaal niks voor, mits je na je opleiding bij ons aan de slag gaat. Tijdens de 3-daagse opleiding komen er onderwerpen aan bod als:

  • Wet- en regelgeving
  • Inzicht in verkeersgedrag
  • Geven van begrijpelijke opdrachten aan verkeersdeelnemers
  • Praktijkvoorbeelden

Na het afleggen van een theorie- en praktijkexamen ontvang je van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL) een officieel certificaat. Je kan nu de straat op als verkeersregelaar bij MPSS!

Voordelen van de opleiding tot verkeersregelaar bij MPSS

Lijkt het je leuk om verantwoordelijk te zijn voor het in goede banen leiden van het verkeer? Kom dan werken als verkeersregelaar bij MPSS! Ook als je nog geen opleiding tot verkeersregelaar hebt gevolgd, ben je welkom in ons team. Volg onze opleiding en je kan direct aan de slag! Na je opleiding bij MPSS kan je zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken: 24 uur, 32 uur of 36 uur in de week. Wij leren je de fijne kneepjes van het vak, zodat jij zelfstandig de straat op kan. Daarnaast krijg je van ons:

  • Een goed salaris van €14,10 – €15,90 bruto per uur
  • Een goed geregeld pensioen
  • Een auto van de zaak of reiskostenvergoeding

Solliciteer nu direct online!

Kan jij ook niet wachten totdat je de opleiding tot verkeersregelaar hebt behaald? Solliciteer direct door op de onderstaande knop te klikken. Wie weet start jij binnenkort met de opleiding!

Wil je meer weten? Neem contact op met Bart:

Telefoon: 06 – 83 95 34 11 | Email: bhollands@mpss.nl

Interview met je toekomstige collega's

Ben je nog niet overtuigd over de opleiding tot verkeersregelaar? Lees dan over de ervaringen van je toekomstige collega’s Eddie, Raymond en Annika en Anne. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat er zo bijzonder is aan het regelen van het verkeer.

Veel gestelde vragen

Ja dat kan! Wij zijn vooral geïnteresseerd in jou en wat je beweegt om verkeersregelaar te worden. Klik hier om te solliciteren!

Je hebt geen ervaring nodig. Bij ons ontvang je een gratis opleiding om een goede verkeersregelaar te worden. Zowel in theorie als in de praktijk. Solliciteer hier!

Je mag je voorkeuren opgeven. We proberen uiteraard rekening te houden met je wensen met betrekking tot je werkrooster.
Als het drukker is vragen we wat meer van je. Als het rustig is dan is er ruimte voor meer vrije tijd. Solliciteer hier!