Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Verkeersregelaar

Collega Kauzu

Verkeersregelaar

Collega Annika

Gratis cursus verkeersregelaar

Ben je geïnteresseerd in een carrière als verkeersregelaar? MPSS biedt een gratis cursus verkeersregelaar aan waarmee je de benodigde certificaten kunt behalen om als verkeersregelaar aan de slag te gaan. Ontdek hoe je kunt deelnemen en wat je kunt verwachten van deze cursus.

Over de gratis cursus verkeersregelaar

De verkeersregelaar cursus bij MPSS is ontworpen om je volledig voor te bereiden op het werkveld. Je leert hoe je verkeersstromen veilig kunt begeleiden en wat belangrijk is voor wegwerkzaamheden, evenementen en dagelijkse verkeerssituaties.

Wat leer je tijdens de cursus?

  • Verkeerswetgeving: begrijp de basisprincipes van verkeersregels en -wetgeving.
  • Communicatie: leer effectief te communiceren met weggebruikers en collega’s.
  • Inzicht: ontwikkel inzicht in veiligheidsprotocollen en noodprocedures.
  • Praktische vaardigheden: krijg training in het begeleiden van het verkeer in de praktijk.
Gratis cursus verkeersregelaar

Duur en opzet

De gratis cursus verkeersregelaar duurt drie dagen en combineert theoretische lessen met praktijktraining. Ervaren instructeurs begeleiden je door het gehele proces en zorgen voor theoretische en praktische oefeningen in realistische scenario’s.

Meld je aan voor de gratis cursus verkeersregelaar!

Ben je klaar om een nieuwe stap in je carrière te zetten? Meld je dan vandaag nog aan voor de gratis verkeersregelaar cursus bij MPSS. Heb je vragen over de cursus, over MPSS of over het werken als verkeersregelaar? Neem dan gerust contact op met Bart!

Wil je meer weten over de cursus? Neem contact op met Bart:

Veelgestelde vragen

Als de je cursus gratis volgt, kom je inderdaad in dienst bij MPSS. Wil je niet bij MPSS werken, maar wel de cursus doen? Dan betaal je €395,- excl. BTW (Inclusief examenkosten en arrangementskosten). Wil je de cursus gratis volgen? Klik hier!

De cursus duurt drie dagen. Je krijgt van ons koffie, thee en lunch. Meld je nu aan door hier te klikken!

Ja! Na het behalen van de cursus krijg je een officieel diploma met het waarmerk van de politie. Wil je ook verkeersregelaar worden? Klik dan hier!