Word verkeersregelaar! Maak jij ons team compleet?

Wij zoeken collega's!

Word verkeersregelaar!

Collega Kauzu

Collega Annika

Beroeps verkeersregelaar

Ben jij op zoek naar een baan als beroeps verkeersregelaar? Kom werken bij MPSS! Samen met de leukste collega’s van Nederland zet jij je er iedere dag voor in om de wegen een stukje veiliger te maken. Als beroepsverkeersregelaar leidt je het verkeer de goede kant op en informeer je de voorbijgangers over de wegwerkzaamheden die worden uitgevoerd.

Waarom beroeps verkeersregelaar bij MPSS?

Beroepsverkeersregelaar is een mooi vak. Je brengt je dag door in de buitenlucht, maakt een praatje met mensen en zorgt ervoor dat elke weggebruiker weet waar die heen moet. MPSS maakt het nóg een beetje mooier. Zo krijg je als je bij ons aan de slag gaat als beroeps verkeersregelaar allerlei extra’s als:

  • Een auto van de zaak of reiskostenvergoeding
  • Maandelijks uitbetaald salaris van €14,10 – €15,90 bruto per uur
  • Uitzicht op een vast contract
Beroeps verkeersregelaar

Opleiding beroeps verkeersregelaar

Heb je nog geen opleiding, maar wil je wel graag beroepsverkeersregelaar worden? Dat is geen probleem! Als je bij MPSS in dienst komt, krijg je van ons de opleiding geheel gratis, inclusief officieel certificaat als je de opleiding met succes hebt afgerond.

Solliciteer direct!

Ben jij klaar om aan de slag te gaan als beroeps verkeersregelaar bij MPSS? Wacht niet langer en solliciteer direct online!

Wil je meer weten? Neem contact op met Bart:

Veelgestelde vragen

Nadat je hebt gesolliciteerd, nemen we contact met je op voor een kennismaking. We stellen je vragen om te kijken of er een klik is. Ben je nog geen verkeersregelaar? Dan mag je een dagje meelopen om te zien of het bij je past. Als je verkeerregelen leuk vindt en er een match is, ben je aangenomen! Zet de eerste stap en solliciteer!

Nee, er zijn geen vaste werktijden. Het werk is erg afwisselend. Daarom kan je op sommige dagen ’s ochtends werken en sommige dagen werk je juist in de avond. Voor de avonden, weekenden en feestdagen krijg je extra toeslagen. Vind jij het niet erg om in de nacht te werken? Solliciteer dan meteen!

Je kan kiezen tussen een werkweek van 24 uur, 32 uur of 36 uur. Wil jij ook werken als beroeps verkeersregelaar? Solliciteer nu!